3 Ocak 2010 Pazar

Şakacı Yücel Şahin



Bir süredir Ali Turan'ın Galatasaray ile anlaştığı haberleri dolanıyordu.Şu anki duruma bakılırsa Galatasaray'ın bir defns oyuncusuna ihtiyacı var.Neyse konumuz o değil.

Birkaç gün önce Kayserispor'un Basın Sözcüsü Yücel Şahin "Kayserispor, Galatasaray ile 125 bin euro ve A2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaştı. Medyada görünenin aksine, Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uydu. Hassasiyetinden dolayı Galatasaray Yönetimine teşekkür ederiz" şeklinde bir açıklama yapmış.Ardından Süleyman Hurma demiş ki bizim böyle bir transferden haberimiz yok.Hemen aklıma Mehmet Topuz vakası geldi.Mehmet'in transferinde de birbirlerinden habersiz şekilde kulüp ve oyuncu başka takımlarla anlaşmışlardı.Burada da aynı şey olmuş.Basın sözcüsü Galatasaray ile anlaştık diyor, takımın menejeri Süleyman Hurma böyle bir transferden haberimiz yok diyor.İlginç doğrusu.Tam da bu kulüp içindeki iletişimsizliği yazcaktım ki birden başka birşey ortaya çıktı.Yine başrolde Yücel Şahin vardı.Şahin bu sefer "Kim kime bu paraya futbolcu verir veya vermiştir. Açıklamalarım Galatasaray ile dalga geçmek içindi” demiş.

Yücel Şahin kim? Kayserispor kulübünün basın sözcüsü.Dalga geçtiği kim? 104 yıldır Türk futbolunda yer alan Galatasaray kulübü.104 yıllık bir kulüple dalga geçme hakkını kendinde nasıl buluyor anlamıyorum.Ayıp gerçekten ayıp.Sadece bu ayıp Galatasaray'a yapılmadı futbolla uğraşan herkese yapıldığını düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails