27 Ocak 2010 Çarşamba

Giovanni Dos Santos, Galatasarayda

1 haftadır Galatasaray'ın Dos Santos konusunda Tottenham ile anlaşmaya vardığı konuşuluyordu, fakat Galatasaray cephesi bu konuda ki sessizliğini koruyordu. Sabah saatlerinde Dos Santos'un yerel bir radyoya Galatasaray ile anlaştığını duyurmasının ardından, Galatasaray da vakit kaybetmeden resmi siteden transferi açıkladı.
20 yaşında ki Meksikalı oyuncu hücuma dönük ortasaha olarak sahanın her yerinde oynayabilme özelliğine sahip.
Giovanni'nin geçmişine bakacak olursak:Barcelona'nın alt yapısından yetişen ve yeni Ronaldinho olarak lanse edilen Dos Santos, Barcelona yıllarında forma giydiği maçlarda bir türlü istenilen performansı veremeyince yüksek bonservis ücretiyle Premier Lig'e, Tottenham'a yollandı, fakat Dos Santos kendisinden beklenen patlamayı burda da gerçekleştirememesi sonucunda bir anda kendisini İpswichtown'da kiralık oynarken buldu. Galatasaray kendisi için bir sıçrama rampası, Avrupa'ya kendisini yeniden gösterebileceği bir dönemeç olabilir onun için.
Galatasaray taraftarı ise transfere pek sevinmiş değil, çünkü Dos Santos'un duyurulmasından sonra herkes kontenjan açılması amacıyla gönderilecek yabancının açıklanmasını beklemeye başlamış durumda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails