1 Ocak 2010 Cuma

"Bir Tuğla da Sen Koy"



"Kocaelispor’umuzun geleceği için başlatılan kurtuluş savaşı mücadelesine tüm Kocaeli halkının katılımını sağlamak ve Kocaeli’nin en önemli ortak paydası olan Kocaelispor’umuza destek için “Bir Tuğlada Sen Koy” kampanyası başlatılıyor. Kampanya ile ilgili hazırlıklar son aşamada olup, kısa bir süre içinde basın toplantısı yapılarak kulübümüz tarafından bu kampanyanın detayları açıklanacaktır.

Kocaeli Halkı Kocaelispor’a destek verirken karşılığında mutlaka Kocaelispor Kulübü Derneği makbuzunu teslim alacak ve hiçbir şekilde karşılıksız olarak bağış toplanmayacaktır.

Bir Tuğlada Sen Koy, İzmit İsmetpaşa Stadı’nın Tuğla ile kaplanacak olan çevresinde ve

Kocaelispor Tarihinde adın yer alsın.
Kampanya şu şekilde yürütülecek ve koordinasyonu sağlanacaktır.

1- İki farklı bankada başkanımız ve yönetim kurulumuz adına açılacak olan ortak hesaplara yatırılacak paraların dekontları ile , irtibat bürolarına müracaat yapıp isim yazdırılarak ve Kocaelispor bağış makbuzunu alarak bağış yapılacaktır.


2- Kulüp telefonlarımız aranıp, isim ve adres verilmesi halinde görevli arkadaşların size ulaşmasını sağlayıp Kocaelispor bağış makbuzu karşılığı ücret elden verilerek bağış yapılacaktır.


3-Şehrin muhtelif yerlerine açılacak olan kampanya irtibat bürolarında yine makbuz karşılığı kampanya ücreti yatırılarak bağış yapılacaktır.

4-Kocaeli'de yayın yapan gazetelerin spor servislerine giderek yine kulübümüz bağış makbuzu karşılığı kampanya ücretini yatırarak bağış yapılacaktır.

5-Kulübümüz resmi internet sitesi www.kocaelispor.org.tr'de açılacak olan kampanya sayfasına iletişim bilgileri yazdırılarak görevli arkadaşların size ulaşmasını sağlayabilir, yine bağış makbuzu karşılığı kampanyaya katılarak bağış yapabileceksiniz.


Kampanyaya katılacak olan kişilerin, Kocaelispor bağış makbuzu almadan ve istemeden hiç kimseye para vermemeleri konusunda dikkatli olmaları gerekmektedir. Kampanyaya katılacak olan tüm kurum veya kişilerin isimleri Resmi İnternet Sitemiz aracılığı ile kamuoyuna duyurulacak ve web sitemizde bir bölüm açılarak isimleri sürekli yayınlanacaktır."

Kocaelispor'un düştüğü durumu görünce hüzünlenmemek elde değil.Bir Kocaelili olarak geçen sene elimiden geldiğince destek olmaya çalıştık ama bir türlü ekonomik açıdan rahatlama fırsatı bulamadı Kocaelispor.Aynı şekilde Gebzespor da finansal bazı problemler yaşıyor.Sanayi kenti olan Kocaeli'nin bu durumlarda olmaması gerekiyor.Nerede o Türkiye Kupası'nı alan Kocaelispor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails