22 Ocak 2010 Cuma

Lisans Sorunu Sonunda Çözüldü


Bülent Uzun, Ali Çamdalı, Ercan Ağaçe, Uğur Yasan, Ali Bayraktar, Emrah Kol, Adem Çalık, Fevzi Tuncay, Aydın Yıldırım, Atahan Menekşe, Tevfik Altındağ, Murat Hacıoğlu, Levent Kartop, Aydın Yılmaz...Tüm bu futbolcular sezon başında lisansları çıkarılamadığı için Kocaelispor formasını giyemediler.Uzun uğraşlar sonucunda bu oyuncuların lisansları çıkartıldı ve Haceptepe maçında yerlerini alacaklarmış.Lisans çıkarma işleminde yardımcı olan eski futbolcumuz Koray Avcı, Yılmaz Vural ve iki yardımcısına teşekkür ederiz bir Kocaelili olarak.İnşallah yönetim yaptığı hatalardan ders alır ve Kocaelispor gibi köklü bir takım bir daha böyle hallere düşmez.

İsterseniz başkan Muammer Çelik ne demiş ona bakalım.

''Lisanslar bize şu ana kadar şahsi çeklerimizle birlikte 5.5 milyon TL'ye mal oldu. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın büyük desteği oldu, özellikle bu mücadelede beni yalnız bırakmayan, inanarak yanımdan ayrılmayan yönetici arkadaşlarım benim için çok önemli. Eski futbolcumuz Koray Avcı, Yılmaz Vural ve iki yardımcısına verdiğimiz 330 bin TL'lik çeke kefil oldu. Yine eski futbolcumuz Erhan Yılmaz evinin tapusunu verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız ve değer verdiğim kardeşim Adem Moğultay'ın büyük desteğini aldım. Yapılan yardımların hepsini daha sonra kamuoyuyla paylaşacağız. Takımı sahiplenerek lisans sorununu çözdük, şimdi bu şehir bize ve takımına sahip çıkacak. El birliğiyle takımı ligde üst sıralara taşıyacağız. Takımımız Hacettepe maçı için tam kadro Ankara'ya gidecek. Bu takımı Play-Off'da görürseniz şaşırmayın.''

Play-off iddaası biraz abartı belki ama en azından Kocaelispor alt sıralardan kurtularak düşmeyecektir.Başarılar Kocaelispor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails