23 Ocak 2010 Cumartesi

Harry Kewell ve Galatasaray Sağlık Ekibi Sorunsalı

Orduspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Harry Kewell'in sakatlığının; sağ kasık adduktor tendonunun kemiğe yapışma bölgesi yakınında ikinci derece yırtık olduğu tespit edilmiş. Kewell'in yaklaşık olarak 4 hafta antremanlara çıkamayacağı ve 2 aydan önce sahalara dönemiyeceği de gelen bilgiler arasında. Türkiye'ye geldiğinde müzmin sakatlığı bulunduğu bilinen Kewell'in bu koşullar altında sezonu kapatmış olabileceğide dolanan dedikodular arasında.

Galatasaray'da sakatlık son yıllarda büyük sorun haline gelmeye başladı:
Büyük ümitlerle transfer edilen Linderoth'un sakatlık sebebiyle 3 sezonda iki elin parmakları kadar maça çıkmadı ve bugün dolanan haberlere göre yabancı hakkı açabilmek için sözleşmesi fesh edilerek gönderildi.
Geçen sezon UEFA kupasında hayati maçlara çıkıldığı dönemde özellikle defans bölgesinde sürekli olarak sakatlanmalar yaşanması nedeniyle, Kewell'in ileri uç görevini bırakıp defans göbeği oynadığını gördük.
Milan Baros'un yaşadığı sakatlıktan sonra 2 ay içinde sahalara döneceği söylenirken, oyuncunun Almanya'da ayağına platin taktırdığı ve ekstradan 2 ay daha sağlardan uzak kalacağı söylendi.
Dün medyaya demeç veren Serkan Çalık ve Alparslan Erdem ise Galatasaray'ın doktorlarının kendilerini tedavi edemediklerini ve futbol hayatlarının bu sebepten bitme noktasına geldiğini söylediler.

Sonuç olarak bakıldığında ya Galatasaray sağlık ekibinde bir sorun var ve bu sebepten dolayı oyuncular kolay sakatlanıp geç iyileşiyorlar yada Galatasaray gerçekten çok şanssız bir takım ve aynı mevkideki oyuncuları arka arkaya sakatlanıyor. Ben kendi adıma oyumu Galatasaray sağlık ekibinde bir sorun olduğu yönünde kullanmak istiyorum. Çünkü bu kadar sakatlıkların üst üste gelmesi tesadüfle açıklanamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails