9 Haziran 2010 Çarşamba

Teşekkürler Tanjevic


2010 Dünya Basketbol şampiyonası için A Milli Takımımızın aday kadrosunun açıklandığı basın toplantısını izlerken bir yeri kaçırmışım.O da Bogdan Tanjevic Fenerbahçe Ülker'deki görevinden ayrılmış.Görev yağtığı süre boyunca iyi işler mi yaptı yoksa beklenen başarıları yakalayamadı mı orası size kalmış ama Fenerbahçe yönetimi nezaketen Bogdan Tanjevic'e teşekkür mesajı yayınlamış.

"Antrenörümüz Sayın Bogdan Tanjevic; Fenerbahçe Ülker’in başında geçirdiği üç başarılı yılın ardından, sağlık sorunları nedeniyle önümüzdeki sezon takımımızı çalıştıramayacaktır.

Bugün kulüp binasında başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerimiz Sayın Murat Özaydınlı, Sayın Şekip Mosturoğlu ve Sayın Semih Özsoy ile görüşen Sayın Tanjeviç’e kendisinin Fenerbahçe ailesinin bir parçası olduğu ve daima öyle kalacağı ve kulübümüzün kapılarının kendisine her zaman sonuna kadar açık olacağı ifade edilmiştir. Sayın Tanjeviç de hayatının sonuna kadar bu ailenin bir ferdi olarak kalacağını, yurt dışında da Fenerbahçe’yi her zaman gururla temsil edeceğini ve her zaman hizmete devam edeceğini dile getirmiştir.

Görev aldığı üç sezon boyunca takımımıza Beko Basketbol Ligi’nde üç kez final oynatan, bunların ikisini şampiyonlukla tamamlamamızda büyük katkısı olan ve 47 yıl aradan sonra Türkiye Kupası’nda zafer kazanmamızı sağlayan Sayın Tanjevic’e kulübümüz ve camiamız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Tanjevic’e, Milli Takım Antrenörü olarak çıkacağı Dünya Şampiyonası platformunda başarılar dileklerimizi sunar, kendisine ve ailesine sağlıklı uzun bir ömür dileriz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails