19 Haziran 2010 Cumartesi

Anelka Out

Geçtiğimiz Dünya Kupasında, Zidane'nin önderliğinde finale kadar çıkan Fransa; 2002'de olduğu gibi bu kupada da hayal kırıklığından öteye gidemiyor.

Uruguay karşısında alınan golsüz beraberliğin üstüne, Meksika'ya 2-0 mağlup olan Fransızlar şimdiden çalkalanmaya başlamış durumda. Son maçta Güney Afrika karşısında mucize arayacaklar.

Fakat kupa sonrasında görevi bırakıcak olan Domenech kararları ile şimdiden eleştirilmeye başlandı. Zaten Fransa'nın en zayıf halkası olarak gösterilen teknik adam, resmen ülkede istenmeyen adam ilan edilmiş durumda.

Meksika maçının devre arasında ise Anelka bütün Fransızların adına konuşarak: "va te faire enculer, fils de pute" (s...tir git, o... çocuğu) demiş. Fransa federasyonu mecburen teknik direktörlerinin yanında olmak zorunda olduklarından dolayıda, Anelka'yı milli takımdan ihraç etme kararı almışlar.

Büyük ihtimalle Güney Afrika maçı sonrası kupaya veda edecek olan Fransa Milli Takımında, Anelka böylece birkaç gün önceden tatile çıkmış oldu. En azından teknik direktörüyle yaşadığı sorunlar nedeniyle, antremanlara çıkıp maçta yedek kalmaktansa, büyük ihtimalle hayatının son kupası olan Dünya Kupasına erkenden veda etmiş oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails