25 Mart 2010 Perşembe

Aragones ve Sevilla

Elindeki yıldızları tutabilmek ve son yıllarda yaşadığı yükselişten sonra düşüşe geçmemek isteyen Sevilla; ligdeki kötü gidişin sorumlusu olarak gösterilen teknik direktör Jimenez'in görevine son verdi. Kimin geleceği soruları sorulmaya başlamışken, Sevilla anlaşma masasına yakından tanıdığımız bir isim olaran Luis Aragones'i çağırdığını açıkladı.
Dün yapılan görüşmeler sonucunda Aragones ile Sevilla'nın anlaşamadığı fakat Sevilla'nın kendisine 1 gün daha süre verdiği söylenmişti. Bugün ise Aragones, Sevilla'yı reddettiğini bildirdi. Sebep olarakta; Sevilla başarılı olması halinde devam şartı koymak isterken, Aragones'in ise 1,5 yıllık garanti kontrat istemesi olarak gösteriliyor.
Belki geçen sezon başında olsaydı Aragones bu kontratı kesinlikle kabul edebilirdi. Fakat Fenerbahçe ile imzaladığı yüksek gelirli, garanti paralı ve uzun süreli kontrattan sonra, Sevilla'nın önerdiği gibi kontratları reddetmek kendisine pek dokunmuyor olsa gerek. Nede olsa kendisi torunlarına bile yetecek miktarda parayı 1 sezon boyunca klübede uyuyarak kazandı, neden kendini strese soksun ki...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails