12 Aralık 2009 Cumartesi

Schumi Mercedes Gp'de (mi?)


Bild gazetesinin son dakika haberine göre; Mercedes Gp, Schumacher'i F1'e dönmeye ikna etmeyi başarmış ve arada kalan son pürüz olan Schumacher'in Ferrari ile olan danışmanlı anlaşmasının fesh edilmesi durumuymuş. Ferrari ile olan kontratın fesh edilmesi hususunda ise sadece pürüzler kalmış.
Hali hazırda Mercedes GP Schumacher'le ilgilendiği haberlerini yalanlananın aksine, kendisinin kadrolarında görmek istedikleri bir pilot olduğunu söylüyordu. Yıllar önce Mclaren-Mercedes döneminde efsane CEO Ron Dennis Schumacher'le masaya oturmuş ve ufak bir pürüz yüzünden anlaşamadıklarını söylemişti. Ufak olan pürüz ise kasklarda ki reklam gelirleri üzerineydi. Schumacher kask üzerine kendi istediği reklamları alacağını ve gelirin kendisine ait olacağını söylerken, Ron ise bu konuda takımın belirli kurallarını olduğunu söyleyip itiraz etmiş ve Schumacher Mclaren'e geçmek yerine Ferrari'de kalmıştı.

Schumacher 2009 sezonu ortasında Massa'nın sakatlığı döneminde tekrardan Ferrari koltuğuna oturacağını söylemiş fakat daha sonra boyun ağrılarını şikayet ederek vaz geçmişti.

Bu konu hakkında daha ayrıntılı bilgiyi buradan okuyabilirsiniz: Korkak Tavuk Schumi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails