15 Aralık 2009 Salı

Manchester United'e Talip Var





News of the World de bir haber çıkmış.Manchester United'i satın almak için Glazer ailesinin kapısını çalacaklarmış.Haberde talip olanların Uzakdoğu'dan bir grup iş adamı olduğu belirtiliyor.Bu fikir yüzeyselde kalmayıp finans kaynaklarını hazırlayıp Glazer ailesinden haber bekliyorlarmış.

Premier League'de takım satışları şu günlerde tekrar gündeme gelmeye başladı.West Ham'ın da satılması gündemde.Satılmayan takım kalmadı herhalde.Araştırmak lazım.Yalnız Manchester United için konuşulan rakam 1 milton sterlin civarı.Gerçekten inanılmaz bir para.Değer mi değmez mi konusuna girmek istemiyorum ama dünyadaki bu ekonomik krizden sonra bahsi geçen bu miktarı bir futbol klübü için harcamak gerçekten cesaret ister.

Bangkok'tan bir yetkilinin yaptığı açıklamada, "Bu sefer derslerine çok iyi çalıştılar. Ekonomik yönden sıkıntılı günler geçiren Glazerlar'ın masaya oturmaktan başka şansları yok. Eğer Man Utd satılacaksa bundan daha iyi bir zaman olamaz" denildi.

Başka bir yetkilinin verdiği demeçte, "Bu futbol tarihinde en büyük satın alma olacaktır. Roman Abramovich'in Chelsea yatırımı, bunun yanında bir hiç kalacak. Glazer ailesi satmaya hazırsa, parayı masada bilsinler" ifadeleri kullanıldı.


Kim bu cesareti göstermek istiyorsa gerçekten gözü kara bir grup olduğu kesin.Glazer ailesinin bu kötü günlerinden faydalanarak dünyanın büyük klüplerinden olan Manu'yu satın almak alan açısından iyi olsa da 1 milyon sterlin de çok yani.Bakalım bu satış gerçekleşecek mi yoksa bu gözü kara grup başka klüpleri almak için adım atacak mı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails