1 Nisan 2010 Perşembe

Messi, Gaziantepte =)

Her sene 1 Nisan'da şaka yapılması alışıla geldik bir durumdur. Özellikle futbol klüpleri hakkında her 1 Nisan'da ilginç iddaalar ortaya atılır sonra "şaka yaptık ki" denir, fakat bu sene Gaziantepspor şaka çıtasını biraz yukarıda tutmuş.
Sabah saatlerinde yerel bir gazeteden ortaya çıkıp yayılan iddaya göre;
"Gaziantepspor'da gelecek yılın planlaması ve çalışmaları start alırken Kırmızı-Siyahlı yöneticiler süpriz bir isimle temasa geçtiler. Barcelona takımının yıldız ismi Messi ile konuşan Gaziantepli işadamı, Messi'ye Gaziantepspor için teklif götürdü. Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan Gaziantepspor, gelecek yıl sürpriz bir kadro kurmak ve başarılı bir lig geçirmek istiyor. Bu konuda yurt dışında arayışlarını sürdüren Gaziantepspor'da bir işadamının aracılığıyla Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'yi transfer teklifinde bulunulduğu öğrenildi. Gaziantepli bu iş adamıyla arkadaş olan Messi'nin ise özellikle Gaziantep yemeklerine hayran olduğu ve kebab ile lahmacunu çok sevdiği öğrenildi. Messi ile bu işadamının görüşmelerinin hızla devam ettiği ileri sürüldü."

Yerel halkı sevince boğan ve binlerce kişinin tıkladığı haber ise, daha sonra "şaka yaptık" denilerek, sevinçleri kursakta bırakmış. Halbuki hazır Messi, Antep yemeklerininde hayranıyken ilk uçakla alıp getirmeliydiler.

Ayrıca bazı Bursaspor taraftar sitelerinde de 1 Nisan şakası teması olarak "Ertuğrul Sağlam istifa etti" başlığı kullanılmış, fakat Ertuğrul'a güveni tam olan taraftarlar tarafından kısa sürede gerçek olmadığı ortaya çıkartılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails