20 Mayıs 2010 Perşembe

Genlerde Var



John Terry ve Wayne Brigde arasında yaşanan gerginliği hepimiz biliyoruz.O günlerde John Terry'in ailesi hakkında bazı haberler yapılmıştı.Anne ve babası hakkında.Zaten ailece böyleler gibisinden.Bu düşünceyi haklı çıkartacak bir olay oldu.

John Terry'in abisi Paul Terry aynen kardeşi gibi takım arkadaşının sevgilisiyle birlikte olmuş.Dale Roberts'ın 25 yaşındaki sevgilisiyle ilişkilerini en başta yalanlayan Paul Terry daha sonra diğer takım arkadaşlarına bu olayı itiraf etmek zorunda kalmış.Dale Roberts ise bu olayı sevgilisinden duymuş.Bu olay meydana çıkmasa söyler miydi orası meçhul.

Dale Roberts bu konuda şöyle konuşmuş:"Ayrıldık. Bunlardan kafamı boşaltmaya çalıştım. Hayal kırıklığı içerisindeyim. Nişanlımın takım arkadaşımla yatması olayı daha zor hale getiriyor."

John Terry&Wayne Bridge olayındaki gibi Dale Roberts Wayne Bridge gibi düşünerek gelecek sezon Paul Terry ile aynı takımda olmayı reddetmiş.Dİğer taraftan takımın diğer oyuncuları da Paul'un gitmesini istiyorlarmış.

Hakikaten inanılması zor birşey.İki kardeşin de böyle bir olayın içinde olması...Aileye de bakınca ne kadar zor aile oldukları belli oluyor.Her anlamda...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails