29 Ağustos 2010 Pazar

Trezeguet Hercules'de

2000 yılında geldiği Juventus'da sayısız başarılara imza atan Fransız golcü, Seria A'dan ayrılarak La Liga'dan Hercules'in yolunu tutuyor.
10 yılda elde ettiği; 1 gol krallığı, 4 şampiyonluk (2si elinden alındı), 1 Seria B şampiyonluğu, 2 İtalya Süper Kupası, 1 İtalya Kupası ve 1 Şampiyonlar Ligi kupası ile klübünün bayrak adamları arasındaydı Fransız oyuncu.
Geçtiğimiz sezon yaşanan başarısızlığın ardından revizyona giren Juventus'da Diego'dan sonra göderilen 2. yıldız oyuncu oldu. Diego daha takıma yeni gelmişti fakat Trezeguet geçtiğimiz 10 yılda yaptıklarından sonra klübünün bayrak adamlarından biri olmuştu, hatta belki Del Piero'nun gölgesinde kalmamış olsaydı klübün en sevilen oyuncusu olabilirdi. Fakat bu sezonun geleneği haline gelen bayrak adam katliamına kurban gitti, Real Madrid'in Raul ve Guti'yi göndermesinin ardından, Juventus'da Fransız golcüyü göndererek bu kervana katıldı.

Trezeguet'in Hercules'le anlaşması aslında Süper Ligi'de biraz etkiliyor. Hercules'in uzun süredir üzerinde durduğu ve pazarlık aşamasına gelen Guiza transferi de, Hercules'in Trezeguet'i almasıyla birlikte suya düşmüş oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails