19 Ağustos 2010 Perşembe

Kadıköy'den Ayrılık


Fenerbahçe'd yavaş yavaş ayrılmalar yaşanıyor.Kadroda düşünülmeyen Deivid ülkesine geri döndü.Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü olan Zico'nun sportif direktörlüğünü yaptığı Flamengo'da futbol yaşantısına devam edecek.Fenerbahçeliler hiç şüphesiz Chelsea'ye attığı golle hatırlayacaklardır.Kim o golü unutabilir ki zaten.Fenerbahçe yönetimi de Deivid için bir mesaj yayınlayarak teşekkür etmiş.

"Profesyonel Futbol Takımımızın kadrosuna 2006'da dahil olan Brezilyalı oyuncumuz Deivid de Souza ile yollarımız karşılıklı anlaşma sonucu ayrılmıştır.Formamızla 100'ün üzerinde maça çıkan ve takımımıza önemli katkılar sağlayan Deivid de Souza'ya teşekkür ediyor; Brezilya ekiplerinden Flamengo'da devam edeceği kariyerinin başarılarla sürmesini diliyoruz."

Kadroda düşünülmeyen diğer bir oyuncu Güiza ise yönetime sitemde bulunmuş.Aslında haklı.Madem kadronuzda görmek istemiyorsanız gitmesinde kolaylık gösterin.Bu saatten sonra maddiyata önem veremezsiniz.Aldığınız rakama göre komik bir rakamla göndermek zorundasınız.Aslında göndermek bir yana aynı hatayı yapmak nereye kadar devam edecek.
Neyse zaten Fenerbahçeliler alışıktır.

"Beni hesaba katmayan onlar. Ben kendi kendime idman yapıyorum. Eğer Fenerbahçe'de kalırsam bu herkes için kötü olacak. Hercules'in teklifini kabul etmelerini umuyorum."

Daniel Güiza

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails