2 Şubat 2010 Salı

Var Mısınız Yok Musunuz?

Beşiktaş taraftarları hafta sonu 3.kez başkanlığa seçilen Yıldırım Demirören'i protesto etmek için örgütleniyor.Haklı olduklarını düşünen taraftarlar cuma günkü oynanacak maçın 15.dakikasında stadı terk ederek protesto edecekler.Eksibesiktas blogunda bir çağrı yapmış.Onu sizinle paylaşmak istiyorum.Bu düşüncede olan tüm beşiktaşlıları çağrıyor.Ben de bu kampanyaya destek veriyorum.





"BU ORGANİZASYON, BİR GRUBUN, BİR SİTENİN ORGANİZASYONU DEĞİLDİR!

BİREYSEL BEŞİKTAŞ TARAFTARININ ORGANİZASYONUDUR.

BU ORGANİZASYONDA KÜFÜR, ŞİDDET, HİDDET, YIKICI BİR TAVIR BULUNMAMAKTADIR.

BU ORGANİZASYON, SADECE VE SADECE MEVCUT KULÜP YAPISI İÇERİSİNDE ANA ÖGE OLMASI GEREKEN "TARAFTARLIK" KAVRAMININ
MUKTEDİRLER TARAFINDAN HİÇE SAYILMASI NEDENİYLE ÖNERİLMİŞTİR.


Biz Beşiktaşlıyız
Sizin Olsun Oyunuz
Cuma 20:15'te
Kutlayın Artık Biz Yokuz


Var Mısınız
Yokluğunuzu Hissettirmeye..?
Bir Beşiktaş taraftarı tarafından samimiyetini, aşkını ortaya koyan tüm Beşiktaş taraftarına çağrıdır; bulunduğumuz tribünleri 15. dakika itibariyle terk ediyoruz.

Kapalı Tribün: Eski Açık Tarafında Eski Açık 1: Kapalı Tribün Tarafında Eski Açık 2: Numaralı Tribün Tarafında Numaralı: Bireysel Yeni Açık: Kapalı Tribün Tarafında yer alıp çıkışa yönelebilirler.


Biz Böyle Bir Futbol Düzeni İs-Te-Mi-Yo-Ruz!
Bu varsa, biz yokuz. Biz "Galatasaray'ın kalitesi vardır, bu arkadaşlar Galatasaray'ın geleceğinde söz sahibi olamazlar" diyen zihniyetle de mücadele ediyoruz, Aziz Yıldırım'ın imparatorluğuyla da. Zira yok bunların birbirinden farkı. Taraftar Yoksa Futbol Da Yoktur. Bilmiyorlar, anlamıyorlar. Nasıl anlatacaksın? Tezahüratla anlatamadın. Konuşarak anlatamadın. Giderek anlatacaksın. En ufak bir şiddet göstermeden... Sessiz, sakin, kendinden emin..."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails