22 Eylül 2010 Çarşamba

Neymar Yoksa, Sen de Yoksun

Brezilya futbolunun yükselen yeni değeri ve pek çok Avrupa klübünün gözdesi Neymar, bu sefer attığı gollerle yada adının geçtiği transfer haberleriyle değil; teknik direktörü kovdurmasıyla gündemde.

Geçtiğimiz haftalarda; Neymar, teknik direktör Dorival Junior, kaptan Edu Dracena ve bazı takım arkadaşlarına hakaret ettiği gerekçesiyle para cezasına çarptırılmıştı. Fakat bu cezalara rağmen, disiplinsizliği devam eden Neymar'ı, Dorival Junior önümüzdeki haftasonu oynanacak maçın kadrosuna almayınca; yönetim teknik adamdan Neymar'ı oynatmasını ister. Dorival ise bu isteğe karşı gelerek Neymar'ı kadroya almayınca kapı dışarı edildi. Böylece Santos, teknik direktör karşısında genç yeteneğini korumuş oldu. Geçmişte bunun en büyük örneğini; PSG'de oynarken teknik direktörü kovduran, ertesi sezon da Barcelona'ya transfer olan Ronaldinho'da görmüştük.

18 yaşında olmasına rağmen disiplinsiz ve egoist tavırlarıyla dikkat çeken Neymar'ın başı bu hareketleri nedeniyle çok ağrıyacak gibi duruyor. Sezon başında Chelsea'nin teklifini, daha Avrupa'ya gitmeye hazır olmadığı, en az bir sezon daha Santos'da kendisini geliştirmek istediği, için reddetmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails