21 Aralık 2009 Pazartesi

Dereyi Göremeden Paçayı Sıyırmak



Fransız ekibinde futbolcular, kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunmuş. Kaptan Mavuba(resimdeki), "En büyük kozumuz, bir sonraki turda Liverpool ile karşılaşacak olmamız. Rakibimiz güçlü olabilir ama elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuşmuş.

Daha önce Lyon formasıyla Fenerbahçe'ye karşı mücadele eden Frau ise, "Kadıköy'deki atmosfer hâlâ aklımdan çıkmıyor. Çok zor bir kura fakat Liverpool ile eşleşecek olmamız bizi ayrı bir motive ediyor. Buradaki oyuncular için İngiliz kulübüne karşı oynamak bir rüya" demiş.

Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia, kurayı şu şekilde değerlendirmiş:

"Türkiye'de bizleri nasıl bir atmosferin beklediğini biliyoruz. Fenerbahçe, çok ateşli bir taraftar grubuna sahip. Bu bizim için yeni bir deneyim olacak. Turu geçerek Liverpool'un rakibi olmak istiyoruz"

Lille takımı daha Fenerbahçe ile eleme maçları oynanmadan Liverpool'a gözünü dikmesi ilginç doğrusu.Fenerbahçe'yi çantada keklik olarak mı görüyorlar yoksa bir dahaki turda Liverpool'la eşleşme ihtimalinden dolayı hırs mı yapıyorlar bilemiyorum ama Fenerbahçe en iyi cevabı verecektir diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails